Vánoční sportovní turnaj žáků 2. stupně

Tak jako předvánoční bruslení je další tradiční součástí adventního času ve svitávecké škole i sportovní turnaj družstev složených z žáků napříč všemi ročníky 2. stupně. Letos se 21. 12. uskutečnil turnaj ve florbale a v přehazované.

Florbalového turnaje se zúčastnilo 5 silných družstev. Zápasy byly napínavé a velmi vyrovnané, v prvních kolech vůbec nebyl jasný favorit a o to šlo především, užít si radost ze sportu a ze hry. Čas turnaje byl zápasy vyplněn do posledních chvil, proto jsme výsledky mohli vyhlásit až následující den. Ještě jednou vám všem, Adame, Oskare, Abieli, Marku, Tobiáši, a Jonáši, gratulujeme.

Přehazované se účastnila čtyři družstva a i zde bylo velké napětí a drama až do posledního kola. Všechna družstva se snažila při každém míči trefit dál, silněji a přesněji. Byly patrné emoce na obou stranách a diváci byli za své fandění odměněni skvělou hrou. Nicméně v každém turnaji musí být někdo vítězem a my tak mohli následující den gratulovat vítěznému třetímu týmu. Aničko, Anet, Natko, Nelo, Gabčo a Jitko, vám také znovu gratulujeme!!

Díky všem sportovcům za skvělou hru a divákům za jejich podporu!